Vacatures

 

Vacature teamleider

Onze huidige teamleider uit groep 3-4 stopt met haar functie als teamleider. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe en betrokken teamleider. Wij zien uit naar iemand die: 

  • Stabiliteit biedt.
  • Kennis en ervaring heeft.
  • Liefde voor het kind uitstraalt.
  • Leidinggevende capaciteiten bezit.
  • Een portefeuille beheert. 

De functie van teamleider heeft een benoemingsomvang van 4 á 5 dagen en is voor onbepaalde tijd. De teamleider geeft leiding aan één van de bouwen van de school. Elke bouw bestaat uit twee jaargroepen met per jaargroep drie klassen.

Meer weten over deze vacature? Lees de profielschets.

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de directeur van de school, dhr. Paanstra op tel. 0342-441556 (school) of 0318-419658 (privé).

De sollicitatiebrief met vermelding van referenties kan voor D.V. 30 maart a.s. naar het bestuur van de Rehobothschool worden gestuurd.

 

Vacature invalleerkracht

Wij zijn per direct op zoek naar een invalleerkracht voor alle groepen van de school. Ben jij flexibel inzetbaar en heb jij een warm hart voor kinderen? Solliciteer dan op deze functie!

Wil je meer weten over deze vacature? Klik hier voor de profielschets.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de directeur van de school, dhr. Paanstra op tel. 0342-441556 (school) of tel. 0318-419658 (privé).

Je sollicitatiebrief, met vermelding van referenties, kun je naar het bestuur van de Rehobothschool sturen.