Voorjaarsschoonmaak

28 januari

Het is alweer bijna halverwege het schooljaar. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Zeker door het personeel wordt het enorm gewaardeerd dat er halverwege het schooljaar nog eens goed schoongemaakt wordt. Het schoolgebouw wordt intensief gebruikt en daarom is dit geen overbodige luxe.

We willen dit doen op D.V. maandagavond 28, dinsdagavond 29 en woensdagmorgen 30 januari. We mogen gelukkig ieder jaar rekenen op een groot aantal moeders dat ons hierbij komt helpen. Bent u nog niet eerder (in de gelegenheid) geweest, dan bent u ook op deze dagen van harte welkom. Het spreekwoord is nog steeds: “Vele handen maken licht werk”. Het is ook in het belang van uw kind(eren).

Aangezien het een groot gebouw is hebben we uw hulp hard nodig om helemaal rond te komen. Het is de bedoeling dat alle materialen waar onze kinderen dagelijks mee in aanraking komen een goede schoonmaakbeurt krijgen. Hierbij denken we aan tafels, stoelen, deuren, ramen, toiletten, enz. enz. De avonden beginnen vanaf 19:00 uur, de woensdagochtend vanaf 8:30 uur. Bij binnenkomst via de hoofdingang kunt u zich melden bij de schoonmaakcommissie. Neemt u zelf een emmer, raamtrekker, doeken, ragebol en eventueel een dweilstok mee? Vergeet u niet de opgave strook ingevuld in te leveren (ook als u verhinderd bent) voor aanstaande woensdag 16 januari bij de meester of juf van uw kind. Opgeven kan ook via schoonmaken@rehobothsch.nl Geeft u hierbij wel even aan op welk dagdeel u wilt komen helpen.