Kom in contact op de tweede dinsdag

Luisteravond

6 oktober

De luisteravonden komen er weer aan voor de groepen 1 t/m 8. Deze zullen gehouden worden op dinsdag 29 september en 6 oktober D.V.
We gaan voor de planning van deze avonden dit schooljaar opnieuw gebruikmaken van ‘Schoolgesprek’ waar u op onderstaande wijze zelf de afspraak kunt maken.
Het is dus belangrijk dat u zelf actie onderneemt. Wanneer u dit niet doet, wordt u namelijk niet ingepland!

Wat moet u doen:

  1. Ga naar app.schoolgesprek.nl
  2. Kies onze school uit de lijst
  3. Vul de voornaam in van één van uw kinderen en bij Wachtwoord de geboortedatum van één van uw kinderen en klik op ‘Login’.
  4. U bent nu ingelogd en ziet als het goed is de namen van uw kinderen. Tip: controleer of de kinderen in het overzicht tot uw gezin behoren. Zo niet, geef dat a.u.b. door aan mdejong@rehobothsch.nl.
  5. U kunt nu een afspraak maken door op de naam van de groep(en) te klikken van uw kind en datum/tijd te kiezen.
  6. Doe dit voor elk kind apart.
  7. Klik op de knop ‘afspraak opslaan’.
  8. Uw gesprek is ingepland. U kunt op een later tijdstip uw afspraak aanpassen door opnieuw in te loggen om uw gegevens te bekijken. Let op: hoe later u dit doet, hoe minder kans u heeft dat u de gewenste tijd heeft!
  9. U krijgt een bevestigingsmail met de gekozen datum/tijden.

Wanneer kunt u inschrijven:
Inschrijven kan voor gezinnen met 3 kinderen of meer vanaf maandag 7 september, zodat broertjes/zusjes zoveel mogelijk achter elkaar gepland kunnen worden. U kunt ervoor kiezen om tussen elk gesprek een ruimte vrij te laten. Het is wellicht vervelend als u vanuit het ene gesprek direct door moet naar het andere gesprek aan de andere kant van de school.