Schoolreis

1 juli

De planning voor de schoolreis D.V. 1 juli 2021 is rond. Hieronder ziet u een overzicht van de bestemmingen. Ook de prijs per leerling staat erbij. Voor de grotere gezinnen geldt een maximumbedrag van € 70,00. Als er gezinnen zijn waarvoor de kosten van de schoolreis nog te hoog zijn, dan kunt u in vertrouwen contact opnemen met juf Van der Velden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met de vertrek- en aankomsttijden. Dit konden we niet in alle groepen gelijktrekken, omdat de openingstijd van de bestemming hiervoor leidend is. Voor de aankomsttijd is dat lastiger, hier speelt de afstand van de bestemmingen en de leeftijd van de kinderen een rol. We hopen op uw begrip hiervoor.

Groep 1 (incl. 1e/f): Boerderijpret Ermelo
Vertrek: 9.30 uur (met auto’s) Aankomst op school: 15.00 uur
Prijs per leerling: € 13,50

Groep 2: Dierenpark Amersfoort
Vertrek: 9.15 uur (met auto’s) Aankomst op school: 15.00 uur
Prijs per leerling: € 17,50

Groep 3 en 4 Openluchtmuseum Arnhem
Vertrek: 9.00 uur Aankomst op school: 16.00 uur
Prijs per leerling: € 19,50

Groep 5 en 6: Wildlands
Vertrek: 8.45 uur Aankomst op school: 18.00 uur
Prijs per leerling: € 26,50

Groep 7 en 8 Zeewolde
Vertrek: 8.30 uur Aankomst op school: 18.00 uur
Prijs per leerling groep 7: € 28,00
Prijs per leerling groep 8b: € 15,00
Prijs per leerling groep 8a en 8c : € 0
Groep 7 en 8 gaan ook naar Nationaal Militair Museum Soesterberg op een nader te bepalen datum.

Groep 8a en 8c krijgen geen factuur, er is vorig jaar € 27,50 betaald terwijl een groot deel van de schoolreis niet door is gegaan. Groep 8b betaalt € 15,00; deze groep betaalt minder omdat vorig jaar de excursie naar Zeewolde niet door is gegaan maar deze groep is wel naar Den Haag geweest.

Betaling
We gebruiken hiervoor WIS Collect. U ontvangt t.z.t. per mail een factuur met een link die nodig is om te kunnen betalen. Dit gaat via iDEAL. Wij verzoeken u dit z.s.m. daarna te doen. Een voorbeeld van hoe zo’n mailtje eruitziet, ziet u hieronder.

Geachte ouder(s) van #leerling.voornaam#,

Welkom bij het betaalsysteem van onze school. Vanaf nu kunt u alle betalingen aan de school met betrekking tot uw kind hier afhandelen en later weer terugvinden. Voor de betaling van de facturen heeft u de volgende betaalmogelijkheden:
· direct betalen met iDEAL of
· kiezen voor een overboeking.
Kiezen voor het geven van een machtiging zodat er per incasso zal worden betaald.
U krijgt toegang tot het betaalsysteem door op deze link te klikken. Bewaar deze mail goed: via bovenstaande link kunt u op elk gewenst moment weer inloggen in het betaalsysteem van de school. Mocht bovenstaande link niet werken, kopieer dan deze link naar de adresbalk van uw browser: #factuurlijst.url#

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking. Overige informatie over de schoolreis ontvangt u via de groepsleerkracht van uw kind.

Meenemen van geld
De groepen 3 t/m 8 mogen geld meenemen. Dit is geen verplichting! We stellen het bedrag op maximaal 5 euro.

Opgeven begeleiders schoolreis
Vanwege de hoge kosten van het busvervoer gaan de groepen 1 en 2 met auto’s op schoolreis. De school kan geen aansprakelijkheidsverzekering afsluiten voor dit vervoer. Daarom dient u als ouder een inzittendenverzekering te hebben. Heeft u dit niet en wilt u toch mee op schoolreis, dan bent u zelf verantwoordelijk hiervoor.

In principe kunnen voor de groepen 1 t/m 6 ouders mee omdat er verruiming van de coronamaatregelen verwacht wordt. Dit zal wel onder strikte voorwaarden zijn, denk aan: mondkapje op in de bus en naast een kind zitten in plaats van naast een volwassene.

Hoe opgeven?
U kunt uw voorkeur opgeven via deze link. Opgeven kan t/m woensdag 9 juni. Houd er rekening mee dat wij ouders indelen op basis van de afspraak dat er per leerling in ieder geval 1 keer één van de ouders mee mag in zijn schoolloopbaan. Later hoort u via de mail of u mee mag en met welke groep.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met juf Vos/Van der Velden.