Doekoe-scholenactie van start

16 april 2021

Coop bij van ’t Goor en klanten komen samen in actie voor meer beweging op 3 basisscholen in de regio.

Van maandag 19 april tot en met zaterdag 22 mei kunnen klanten bij de Coop-supermarkt te Kootwijkerbroek meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen Rehobothschool te Kootwijkerbroek, Koningin Beatrixschool te Kootwijkerbroek & Chr. basisschool De Bron te Stroe. Coop Supermarkten organiseert ook dit jaar de succesvolle  Doekoe-scholenactie, in samenwerking met Arla Foods en Unilever.

Bij de Coop te Kootwijkerbroek kan er gespaard worden voor een ruime variatie sport- en spelmaterialen; van voetballen en pionnen tot skippyballen en stoepkrijt.

Tijdens de Doekoe-scholenactie ontvangen klanten bij aankoop van geselecteerde actieproducten zogenaamde Doekoe-munten. Deze actieproducten staan komende weken in onze actiefolder gepresenteerd. Deze kunnen zij in de Coop-supermarkt doneren aan één van de scholen. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen aan het eind van de actie aan sport- en spelmaterialen mogen besteden. Daarnaast maken alle deelnemende scholen kans op een speeltoestel van Nijha, ter waarde van 8.000 euro. De school die het hoogste bedrag binnen haalt, wint. Arjan van ’t Goor, ondernemer Coop bij van ’t Goor: ”Veel beweging is belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Met deze actie hopen we in ons eigen dorp ’t verschil te maken, door kinderen aan te sporen om samen te spelen en bewegen. Tijdens én buiten schooltijd!”

Het zou mooi zijn als veel van jullie boodschappen gaan/blijven doen bij de Coop, zodat we een mooi bedrag kunnen sparen voor onze school.Terug naar het nieuwsoverzicht

Agenda

24 mei 2021 - Pinkstervakantie eerste dag
28 mei 2021 - Pinkstervakantie laatste dag
7 juni 2021 - Contactavond Voorschool en aanvangsgroep
11 juni 2021 - Spelletjesdag
14 juni 2021 - Contactavond Voorschool en aanvangsgroep

  > Meer agenda

Nieuws

Zingen bij / onder de vlag [30 april]

Zingen bij de vlag (+ terugluisteren) [26 april]

Vacatures: talentvolle teamleider, enthousiaste groepsleerkracht, ervaren onderwijsassistent [17 april]

Doekoe-scholenactie van start [16 april]

Genade [16 april]