Van de MR

8 januari 2021

Afgelopen 10 december zijn we als MR bij elkaar geweest, dit was de laatste keer van het jaar 2020. Een deel van de avond waren we te gast bij het bestuur, we hebben met elkaar onder andere bijgepraat over fusie Petrus Datheenschool, hierover zijn we ook al eerder geïnformeerd door Peter Schalk, verder is nog gesproken over het algemeen reilen en zeilen van de school.

Na de pauze hebben we de begroting 2021 doorgenomen, en van enkele op en aanmerkingen voorzien. Verder hebben we het functieboek doorgenomen, hierin staat een functiebeschrijving van de verschillende functies binnen de school, hierop is akkoord gegeven.

Daarna is het SOP (Schoolondersteuningsprofiel) nog kort doorgenomen.

Ook de Werkkostenregeling wordt door ons nog besproken en is akkoord.

Hierbij weer een verslagje wat ons als MR zoal bezighoudt.

Dit is alweer het laatste verslagje van het voorbij gesnelde jaar 2020, wat zijn we in dit jaar er toch bij bepaald geworden wat in Psalm 102:15 berijmd verwoord wordt dat er niets is wat hier zijn stand kan behouden, maar er staat ook achter Maar Gij hebt, o Opperwezen, Nooit verandering te vrezen. Gij, Die d’eeuwen acht als uren, Zult all’ eeuwigheid verduren, laat ons dit toch allen zoeken.

Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom. U mag ook een MR-lid persoonlijk aanspreken, maar een email sturen naar mr@rehobothsch.nl kan ook.

Een hartelijke groet van de MRTerug naar het nieuwsoverzicht