Schoolfonds

29 mei 2020

Zoals u wellicht bekend is, houden wij tweemaal per jaar (voor- en najaar) een inzameling voor het Schoolfonds. Dit staat ook vermeld op bladzijde 44 van de schoolgids bij het onderwerp Financiën.

Het geld uit het Schoolfonds wordt vooral bestemd voor de belangrijkste doelstelling: de schoolbibliotheek. De gratis uitleen van lees- en prentenboeken is onder andere mogelijk dankzij uw bijdragen voor het schoolfonds.

Er wordt nog weleens gevraagd naar de hoogte van het bedrag per kind. Wettelijk bestaat de mogelijkheid om een vast bedrag met de ouders af te spreken. Wij hebben nog altijd de voorkeur gegeven aan een vrijwillige bijdrage. De giften die we tot nu toe ontvangen hebben, zorgen ervoor dat we daarmee niet teleurgesteld worden.

Omdat we tijdens deze inzameling het RehobothJournaal alleen digitaal verspreiden, ontvangt u geen apart envelopje om een bijdrage in contant geld mee te geven.

U kunt uw bijdrage via de bank overmaken op rekeningnummer NL19RABO0305510525 ten name van Rehobothschool, Kootwijkerbroek, o.v.v. gift schoolfonds.Terug naar het nieuwsoverzicht