Vacatures

Talentvolle teamleider

Wij zijn op zoek naar een fijne collega die een verbindende schakel is tussen kinderen en collega’s.

De functie van teamleider heeft een benoemingsomvang van 4 á 5 dagen. De benoeming geldt vanaf begin cursusjaar 2021-2022 en is voor onbepaalde tijd. Als teamleider geef je leiding aan één van de bouwen van de school. Elke bouw bestaat uit twee jaargroepen met per jaargroep drie klassen.

Meer weten over deze vacature? Bekijk hier het functieprofiel. De sollicitatiebrief kan uiterlijk D.V. zaterdag 5 juni gestuurd worden naar bpaanstra@rehobothsch.nl.  

 

Betrokken onderbouwleerkracht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die een inspirerend identificatiefiguur is voor de kinderen in de klas. Je hebt oog voor (de zorgbehoefte van) het individuele kind en je wilt het onderwijs vanuit ons motto 'met hoofd, hart en handen' gestalte geven in de dagelijkse praktijk. 

De functie van groepsleerkracht heeft een benoemingsomvang van 4 á 5 dagen. De benoeming geldt vanaf begin cursusjaar 2021-2022 en is voor onbepaalde tijd. 

Meer weten over deze vacature? Bekijk hier het functieprofiel. De sollicitatiebrief kan uiterlijk D.V. zaterdag 5 juni gestuurd worden naar bpaanstra@rehobothsch.nl.  

 

Ervaren onderwijsassistent

Wij zijn op zoek naar een ervaren collega die ervan geniet om op verschillende terreinen hand- en spandiensten te verrichten in het belang van de ontwikkeling van de kinderen en de ondersteuning van de collega's. Je hebt een warm hart voor kinderen en je kunt ervoor zorgen dat ze zich op hun gemak voelen bij je. 

De functie van onderwijsassistent heeft een benoemingsomvang van 4 á 5 dagen. De benoeming geldt vanaf begin cursusjaar 2021-2022 en is voor onbepaalde tijd. Onze voorkeur gaat uit naar een collega die wil werken met kinderen in de middenbouw. 

Meer weten over deze vacature? Bekijk hier het functieprofiel. De sollicitatiebrief kan uiterlijk D.V. zaterdag 5 juni gestuurd worden naar bpaanstra@rehobothsch.nl.  

Agenda

14 juni 2021 - Contactavond Voorschool en aanvangsgroep
21 juni 2021 - Online webinar Peuter/kleuter in huis
24 juni 2021 - Overgangsvergadering
25 juni 2021 - Schoolfotograaf
29 juni 2021 - Studiemiddag team, alle leerlingen zijn ‘s middags vrij

  > Meer agenda

Nieuws

De onmisbaarheid van het werk van Gods Geest [11 juni]

Vacatures: talentvolle teamleider, betrokken onderbouwleerkracht, ervaren onderwijsassistent [22 mei]

Van de MR [21 mei]

Tussen Hemelvaart en Pinksteren [21 mei]

Schoolplein [21 mei]